070 - 345 97 40       info@fotocavo.nl

Bruidsfotografie

Al vele jaren maak ik met zeer veel plezier professionele bruidsreportages voor bruidsparen door heel het land en zelfs daarbuiten. Honderden bruidsparen zijn jullie voorgegaan, en genieten nog iedere keer van hun geweldige trouwreportage.
Nog steeds is elke huwelijksreportage die ik maak een uitdaging, en beleef samen met het bruidspaar al hun mooie momenten vol liefde en emotie.

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze, mogelijkheden en aantrekkelijke tarieven? Stuur een e-mail voor een offerte of om een vrijblijvende afspraak te maken, waarbij we al jullie speciale wensen en ideeën kunnen doorpraten:


Ik hoor graag van jullie!
Carel Voges

portretfotografie

Voor portretfotografie kunt u met maximaal 12 personen terecht  bij ons in de studio ,maar wij maken natuurlijk ook foto's op locatie voor meer diepte en speelsheid in de foto's.

Product en bedrijfsfotografie

Ook voor uw product of bedrijfspresentatie kunnen wij u uitstekend helpen.

Onze studio

Foto Cavo heeft een eigen studio met de mogelijkheid voor groepsfoto's tot twaalf personen. Ook hebben wij in onze studio de nieuwste mogelijkheden om uw foto's digitaal te bewerken om zo tot een perfect resultaat te komen.